Efter att ha somnat i Vol Lounge (stället där vi har möten, tittar film och umgås) vid 20.30 vakna jag klarvaken vid 06.00. Tänkte, varför inte träna lite? Visade sig att det regnat inatt, regnade fortfarande och var runt 10 grader ute.. Så kröp ner i sängen igen. Tydligen hade det också åskat något extremt under natten men då sov jag gott. 

Dagen har sedan tillbringats på Mkoba 4 Primary  School och jag insåg idag varför skolan inte var något roligt ställe. Gå ut på rast i detta väder, fyfan. Längtade hem till en varm bastu, sitta framför en brasa inte sitta i ett kallt klassrum eller stå på en kall skolgård. 

Dessutom var det heldag idag vilket betyder att vi skulle vara där till 3.. Så när barnen hade lunch vid 1 fick vi sitta och lyssna på kören. Vilket var vääääääldigt fint. De har vunnit landskapen i kör alla de senaste åren. Så de lät som änglar!!  

När kören var färdiga och barnen kom tillbaka fick jag och Carine hålla i en lektion. Gick dock inte så bra då det var helt oförberett och Carine skulle ha lärt dem engelska och jag skulle lärt dem matte. Blev dock så att Carine prata om Frankrike och jag fick berätta om Sverige. Lärde dem ordet köttbulle, berätta om surströmming, Om snö och vinter, surfing på västkusten och om våra svenska djur. De förstod dock inte så mycket men men vi hade roligt. 

När vi kom tillbaka till AP var det dags för en Lion Walk med småttingarna. Var både en plåga och kul på samma gång. Regnet piska i ansiktet, vinden blåste oss framåt så vi slapp gå men lejonen var glada och lekte massor. Knuffades, jagade varandra och lekte kurragömma. 

På kvällen efter maten satte vi oss vid lägerelden allihop. Vi passade även på att öppna Olivias rödvin för att fira att Dingani(det rädda lejonet som aldrig gör något förutom att bli jagad av zebror) faktiskt hoppade på en zebra idag!!! Men ett glas rödvin var precis vad som behövdes som sömnpiller så nu ligger vi i sängen och ska sova! 


Blöta och kalla tjejer på Lion Walk, sur tjej denna morgon, söta små lejon och lite rötjut vid brasan!